Wednesday, July 15, 2009

Kembali Bersua... Baru Keluar Dari Tarbiah Hospital...

Alhamdulillah.... Setinggi dipanjat kehadrat Allah swt kerana masih meneruskan nikmat kesihatan dan kehidupan kepada ana.

syukur dapat mengambil sedikit masa mencoret sesuatu dalam blog ini yang telah lama disepikan. Cemburu melihat kemeriahan shbt2 blogger yang dapat mengupdate blog. Ana pendamkan seketika rasa itu untuk memberikan hak yang lebih utama.

Pada kali ini ana ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas doa yang diberikan kepada ana agar cepat sembuh. Kepada shbt yang tidak mendapat maklumat selama seminggu ana berada di hospital kerana dijangkiti penyakit Malaria jenis Vivax dan Falciparum...

Terlalu banyak yang ingin ana catatkn pengalaman berada di hospital. Tetapi kekangan masa untuk menguruskan hal-hal peribadi tidak dapat dielakkan.

hari ini merupakan hari pertama ana mengikuti kuliah walaupun sebenarnya sudah 2 minggu kuliah berjalan. Satunya kerana ana baru keluar wad minggu lepas dan keduanya memang kuliah untuk pelajar tahun akhir tak mula lagi memandangkan ramai kawan-kawan yang masih ada Latihan Industri (LI).

Alhamdulillah.... Semuanya telah berjalan dengan baik. Allah memudahkan urusan. Tapi tinggal hanya sekotak sahaja lagi yang masih terus misteri kehilangan. Ana dan azam yang mengangkat kotak itu sendiri masuk ke dalam rumah sewa (RS) ermmm ana minta maaf kalu tersilap akronim....

insya ALLAH sampai sini dulu buat coret yang ringkas ini. Insya Allah moga Allah berikn kekuatan utk terus berbakti di alam maya ini

1 comment:

Aizat said...

salam syam..smoga bertambah sihat..ana lmbat dapt tahu yg nta sakit..sian shabt ana ni..xpe syam yg penting bukan H1N1..huhu..
InsyaAllah ada masa kita jumpa masa konvo ana nanti ye..